Waterman Supetrus Resort

Supetar, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Split (SPU): 42.6 km (1 hour 52 mins)

Hotelinformation

Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. 10 minutters gang fra centrum af den lille by Supetar, som danner en halvcirkel om havnen. Langs promenaden og i de smalle gyder kan man se grove, farverige huse fra alle perioder. Hovedsageligt i højsæsonen finder man talrige forretninger, barer, klubber og lokale kunstnere gallerier, der selv har skabt sig et navn på øen. Der er kun ca. 70 m til den offentlige grusstrand.

Hotellet blev renoveret i 2005 og råder over 419 værelser fordelt på 12 forskellige bygninger, som er opført i store middelhavshaver. I komplekset er der foyer med døgnåben reception, safeboks, lounge, to barer, internetadgang, et lille supermarked og en souvenirforretning. På hotellet er der endvidere to ikke-rygerrestauranter, en à la carte restaurant med pragtfuld terrasse og et konferencerum. Til de yngste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-14 år, åbnet fra juni til september).

Hotellet kan tilbyde moderne og elegant indrettede værelser, som ligger i de individuelle bygninger. Alle værelser er indrettede med bad/WC med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-tv, klimaanlæg (kun i juli/august) og altan eller terrasse. Nogle af værelserne har desuden en dobbeltseng. Der er ydermere mulighed for at reservere et dobbeltværelse. Juniorsuiterne er udstyret med et ekstra areal med sovesofa og et soveværelse. Studierne er kombinerede soveværelser med opholdsstuer og med køleskab. Boligenhederne rengøres dagligt. Der bliver endvidere skiftet sengetøj to gange om ugen.

Hotellet råder over 3 solterrasser og 3 swimmingpools. Herudover er der liggestole og parasoller (begrænset antal). Til de yngste gæster er der et soppebassin, mens 2 af swimmingpoolerne har en poolbar.

Der er desuden mulighed for at bestille halvpension, helpension eller All-Inclusive.

2018-07-19 - 2030-07-19: Det er nødvendigt at sejle med færge, for at komme til øen hvor dit hotel ligger. Husk at undersøge færgens sejlplan for din ankomst og afgang fra øen. Færgen sejler ikke 24 timer i døgnet og har særlig sejlplan udenfor højsæsonen om sommeren.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider