Negresco

Nice, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Nice (NCE): 6.5 km (14 mins)
  • distance_centre: 200

Hotelinformation

Det mondæne og verdensberømte Paladshotel har en fremragende beliggenhed lige på Promenade des Anglais, ca. 10 minutters gang fra den gamle bydel. Ca. 1 km væk ligger Galeries Lafayette med de mange indkøbsmuligheder, mens der til diverse diskoteker og klubber samt bånegården Nice Ville ca. er 2 km.

Dette Belle Epoque luksushotel råder over en værdifuld kunstsamling med sjældne malerier fra 4 forskellige århundreder. Det klimatiserede hotel åbnede i 1912, blev renoveret i 2006. Til faciliteterne hører en overordentlig smuk foyer med en imponerende krystalkuppel samt en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og en elevator. Desuden er der et Brasserie, La Rotonde, som er fantasifuldt indrettet som en karrusel samt en bar i engelsk stil og en gourmet-restaurant. Herudover er der ADSL/WLAN-internetadgang samt 9 konferencelokaler. Ydermere råder hotellet over roomservice, vasketøjsservice (mod betaling) samt garage og parkeringsplads.

Værelserne er individuelt indrettede med antikke møbler, værdifulde kunstværker, skulpturer samt væg-til-væg tæpper fra den mest spændende periode i den franske kunsthistorie. Endvidere er der eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, LCD-fjernsyn, satellit-/kabel-tv og højhastighedsinternet (WLAN) på værelserne. Hertil kommer dobbelt- eller kingsize seng, minibar, safeboks, altan eller terrasse.

Hotellet har sit eget fitness-studie. Herudover er der mulighed for at leje liggestole og parasoller. Endvidere står hotellets strand-/beachclub mod betaling til rådighed for gæsterne (i sæsonen og afhængigt af vejret). Ca. 35 km væk ligger Mougins, hvor man finder en golfbane.

Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokosten som aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider