MS Maestranza Málaga

Málaga, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 12.7 km (21 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger midt i Malagueta, Malagas bymidte. Til den vidunderlige strand er der blot ca. 100 m. Endvidere er der ikke langt til den historiske gamle bydel og til det traditionelle Picasso museum samt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er endvidere kun ca. 12 km til lufthavnen i Malaga (ca. 20 minutters kørsel).

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev totalt renoveret og moderniseret i 2004. Det råder over 13 etager med i alt 91 smukke værelser, heraf 17 suiter. I hotellets elegante foyer finder man en døgnåben reception med express check-out, safebokse og vekselbørs samt elevatorer, ligesom der er mulighed for at få opbevaret sin bagage. Der er tilmed gode muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten, da hotellet råder over både en hyggelig café, en tiltalende bar og en klimatiseret restaurant med sydeuropæiske specialiteter. Gæsterne kan endvidere gå på internettet (WLAN). Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Forretningsfolk kan benytte de forskellige konferencelokaler til konferencer, møder og fester. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

De tiltalende værelser er udstyret med eget badekar eller brusekabine samt hårtørrer. Herudover har de komfortable værelser telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Endvidere er de alle indrettet med minibar, kingsize seng og safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver centralt reguleret, og på gulvet er der laminat. Suiterne indeholder tilmed en ekstra opholdsstue. Der er mulighed for at bestille handicapvenlige værelser.

På hotellets øverste etage finder man et dejligt spaområde med sauna, hamam, solarium og fitnessstudie, og hvor der er mulighed for at få massage og diverse wellnessbehandlinger (mod betaling). Mens man slapper af i spaområdet, kan man nyde den fantastiske udsigt ud over Malaga og havet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider