Kraft

Firenze, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Florence Airport (FLR): 7.6 km (19 mins)

Hotelinformation

Dette traditionsrige hotel har en vidunderlig beliggenhed i hjertet af en af Firenzes mest romantiske bydele ca. 500 fra byens cemtrum. Til fods kommer man hurtigt til floden Arno, til operaen, banegården Santa Maria Novella og til diverse historiske seværdigheder. Foran hotellet er der et busstoppested. Firenzes lufthavn ligger ca. 6 km væk, mens der er ca. 100 km til lufthavnen i Bologna.

Det 6-etagers hotel blev renoveret i 2006. Det hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 77 værelser, heraf to handicapværelser. Hotellets klimatiserede foyer rummer en safeboks, en vekselbørs og en elevator. På det gastronomiske område findes der en amerikansk bar, en spisesal og en restaurant. Endvidere står der to konferencelokaler og internetadgang (med Wi-Fi) til rådighed. Mod betaling kan man bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der naturligvis også er mulighed for at tilkalde læge i tilfælde af sygdom. Slutteligt kan hotellets garagepladser benytte uden beregning.

De lyse og rummelige værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab, radio, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks (mod betaling). Radiatorer og klimaanlæg reguleres individuelt. Nogle af værelserne rummer tilmed en altan.

Fra hotellets tagterrasse har man en betagende udsigt over byen. Samme sted finder man i øvrigt også en swimmingpool, som kan benyttes fra juni til september.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider