Isabel

Torremolinos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 7.2 km (11 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i et af de skønneste områder på Costa del Sol lige ved stranden i midten af promenaden Paseo Marítimo de Bajondillo. Kun få meter fra hotellet ligger der restauranter. Endvidere er der blot ca. 800 m til centrum af byen Torremolinos, hvor man finder forbindelse med offentlig transport. Desuden er der ca. 11 km til Málaga, mens der til lufthavnen Pablo Ruiz Picasso er omkring 7 km.

Hotellet blev komplet renoveret i april 2005, er på 6 etager og råder over i alt 70 værelser. I den klimatiserede bygning finder man en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer, heraf er den ene panoramaelevator. Endvidere har hotellet en bar, en café og en restaurant. Mod betaling kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen i garagen. Hotellet er desuden egnet til gæster i kørestol.

De fleste af de moderne indrettede værelser kan tilbyde en vidunderlig udsigt over havet. De er udstyret med et komplet badeværelse med badekar eller brusebad samt telefon, et mindre fjernsyn med nationale og internationale kanaler, baggrundsmusik og safeboks (mod betaling). I soveværelset er der en røgalarm samt en møbleret terrasse med bord og 2 stole. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget (varmt/koldt). Hotellet tilbyder også 12 specielle hjørneværelser, som råder over hjørneterrasse med direkte havudsigt. Med en dobbeltseng og en sofa med to 90 cm brede madrasser kan værelserne tilbyde soveplads til 4 personer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider