Indalo Park

Santa Susanna, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 81.1 km (58 mins)

Hotelinformation

Dette er et stort, moderne feriested i Santa Susanna 50 m fra det 2 km lange strandafsnit og 1,5 km fra byens centrum. Barcelona lufthavn ligger endvidere 59 km eller ca. 45 minutters kørsel væk.

År efter år opdateres og moderniseres faciliteterne på dette feriested for at garantere gæsterne et maksimum af komfort og det optimale serviceniveau. Dette strand-hotel består af i alt 308 værelser fordelt på 6 etager. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. De yngre gæster kan boltre sig i miniklubben, og der er også en fjernsynsstue, et spillelokale og en café, mens forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne.

Alle værelser rummer eget veludstyret badeværelse med brusebad/badekar og en dobbeltseng. De er endvidere udstyret med satellit-tv, safeboks (mod betaling), telefon, regulerbart klimaanlæg og radiator. Alle værelser råder desuden over en altan, og der tilbydes værelser med udsigt til havet eller swimmingpoolen.

De gæster, som elsker det våde element, vil glæde sig over feriestedets 2 udendørs swimmingpools (herunder et børnebassin) eller den opvarmede, indendørs swimmingpool (ikke opvarmet fra primo juni til ultimo august). Gæsterne kan slappe af i liggestolene under parasollerne, og der er også to udendørs boblebade, et indendørs boblebad, en sauna og et fitness-studie såvel som et komplet underholdningsprogram 7 dage om ugen med live musik og forestillinger for voksne. De yngre gæster vil nyde et besøg i miniklubben og minidiskoteket i højsæsonen. Endvidere er der liggestole og parasoller til leje på den nærliggende sandstrand.

Den store spisesal er udsmykket med planter og blomster, tilbyder en international buffet med kokkeopvisning og er åben, så gæsterne kan spise morgenmad, frokost og aftensmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider