Hanza Hotel

Gdańsk, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 11 km
  • Lufthavn Gdansk (GDN): 17.1 km (23 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger i centrum af den gamle bydel ved floden Motlawa, lystbådehavnen og den gamle kran, som er en af Gda?sks smukkeste seværdigheder. Denne beliggenhed sikrer gæsterne ikke blot stilhed og isolation, men er også tæt på den gamle bydels vidunderlige attraktioner og tilbyder nem adgang til samtlige seværdigheder i Gda?sk. Blot omkring 50 m fra hotellet finder man forskellige restauranter, barer, beværtninger, steder med natteliv og indkøbsmuligheder, mens der til busstationen og banegården er omkring 500 m. Ydermere er der ca. 11 km eller 10 minutter i bil til stranden fra etablissementet.

Hotellets moderne arkitektur er blevet dygtigt forenet med de gamle byhuse i omgivelserne. Business-hotellet tilbyder en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, en elevator, en café, en aviskiosk, en restaurant, WLAN/internetadgang og i alt 60 værelser. Gæsterne kan tilmed besøge baren Kokieteria og benytte konferencelokalerne med innovativt udstyr af høj kvalitet. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil tilbydes en parkeringsplads.

Til standardfaciliteterne hører komfortable møbler, satellit-tv, telefon, klimaanlæg, radiator, minibar og et badeværelse, der er udstyret med enten badekar eller brusebad og hårtørrer. Gæsterne kan også vælge lige den type seng, de behøver, herunder enten 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Der er deslige gode muligheder for at arbejde ved det rummelige og komfortable skrivebord samt WLAN/internetadgang.

Der er en fitness-klub på hotellet samt et boblebad og en sauna. Der står også parasoller til rådighed.

Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet på hotellet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som forskellige menuer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider