Vanity Hotel Golf - Adults only

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Voksenhotel
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 63.2 km (50 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 2000

Hotelinformation

Dette hotel ligger lige ved siden af Alcudias fine sandstrand (med parasoller og liggestole) og tilbyder nem adgang til de talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter i området, som ligger kun få meter væk. På kun et par minutter når gæsterne til Puerto de Alcudias livlige centrum. Forbindelser med offentlige transportmidler er placeret lige foran hotellets indgang. Den nærmeste klub ligger 500 m væk, og der er kun 1 km til en golfbane, som tilbyder yderligere underholdning. Lufthavnen ligger ca. 65 km fra hotellet.

Hotellet blev moderniseret i 2021. 117 dobbeltværelser er fordelt på 4 etager og kan nås med elevator. Engelsk- og tysktalende personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Tjenester såsom bagageopbevaring og valutaveksling sikrer et behageligt ophold. Trådløs internetadgang (uden ekstra gebyr) er til rådighed for gæsterne. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen (afhængigt af tilgængelighed). Andre tjenester omfatter biludlejning, lægehjælp, transferservice, roomservice (mod betaling), alarmopkaldsservice, vaskeriservice og møntvaskeri. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejningen (mod betaling). Cykelopbevaring er også tilgængelig uden ekstra beregning.

Aircondition og justerbar centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. I de fleste enheder kan gæsterne nyde udsigten over havet fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. En direkte telefon, et fladskærms-tv med satellit-/kabelkanaler, et vækkeur og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. En aftæpningsservice giver gæsterne ekstra komfort i aftentimerne. Et udvalg af puder sikrer et behageligt ophold. Badeværelserne er udstyret med bruser og boblebad. En hårtørrer, et makeupspejl og badekåber er tilgængelige til daglig brug. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Hotellet har ikke-ryger værelser.

Gæsterne kan i ro og mag svømme et par længder af den opvarmede ferskvandspool. Gæsterne kan forkæle sig selv med forfriskende drinks i snackbaren ved poolen og et afslappende bad i boblebadet (uden ekstra gebyr). Der er en terrasse med liggestole og parasoller. Der tilbydes en række sportsgrene på hotellet, herunder boccia og beachvolley eller mod betaling cykling/mountainbike og golf. Med vandaerobic eller, mod betaling, jetski, motorbådsture, sejlads i sejlbåd, bananbådsture, dykning og parasailing til rådighed, har fans af vandsport masser af muligheder at vælge imellem. Sportsentusiaster tilbydes også en bred vifte af indendørs aktiviteter, herunder fitnesscenter, bordtennis, dart, yoga og pilates. Gæsterne har adgang til et wellness-område med sauna. Mod betaling tilbydes også massagebehandlinger. Underholdningsmuligheder og fritidsfaciliteter omfatter et underholdningsprogram og levende musik.

Spiseområdet omfatter en bar. Gæsterne kan spise i restauranten (ikke-ryger, rygeområde, buffet og aircondition). Forplejningsmulighederne omfatter bed and breakfast, halvpension og helpension. En kontinental morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Til frokost kan gæsterne bestille à la carte. Glutenfrie måltider, vegetarretter, laktosefri mad og vegansk mad kan tilberedes efter anmodning. Hotellet tilbyder også snacks. Show cooking er en særlig attraktion. Mod betaling er der også alkoholfrie drikkevarer, alkoholholdige drikkevarer og internationale mærker.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider