Thon Hotel Bristol Stephanie

Bruxelles, Belgien Flag - Belgien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Bruxelles (BRU): 15.3 km (25 mins)
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

Med dets imponerende placering på Avenue Louise, som er Bruxelles' mest moderne indkøbs- og forretningskvarter har hotellet en ideel beliggenhed for både forretningsrejsende og feriegæster. Til Bruxelles lufthavn er der 13 km, mens der til Midi banegård (Thalys, Eurostar) er 2 km.

I alt rummer city-hotellet 142 værelser. Til de klimatiserede faciliteter hører der en foyer med døgnåben reception med check-out samt safeboks, WLAN/internetadgang, restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder en underjordisk garageplads til bilen, som er endnu en fordel i en travl by. Hertil kommer 5 konference- og festlokaler, det 365 m store Bristol Ball Room og 5 tilstødende lokaler som konferenceindretninger, banketter, cocktails samt frokost- og middagsselskaber af en professional service og et udsøgt køkken. I baren Stefany's forbereder bartenderen glædeligt gæsternes yndlingscocktails samt et udvalg af belgiske og internationale drikkevarer.

Hotellet tilbyder nogle af de største soveværelser i Bruxelles, som kombineres med elegance og rummelig komfort. Superior, De Luxe og Executive værelserne er veludstyret og klimatiseret. På nogle af værelserne er der kabellagt eller trådløs internetadgang med høj hastighed. Yderligere er værelserne indrettet med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, safeboks, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, strygejern og strygebræt.

Hotellet råder over et fitness-studie med gymnastikfaciliteter, en sauna, en whirlpool og et solarium.

Restauranten Le Chalet d'Odin og dens prishædrede kok tilbyder et innovativt, raffineret fransk køkken med helt frisklavet mad, af og til med kulinariske festivaler og specielle begivenheder.

Lufthavn: 11 km | Bug/togstation: 200 m

Bar | Restaurant: 1

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider