Ascot Premium

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Kraków (KRK): 19.1 km (32 mins)

Hotelinformation

Dette familievenlige business-hotel har en perfekt beliggenhed i en rolig del af byens centrum tæt på banegården, busstationen og Hovedpladsen. Hotellets centrale beliggenhed sikrer gæsterne nem og komfortabel adgang til alle store turistattraktioner såsom det gamle jødiske kvarter Kazimierz, Kongeslottet Wawel, Mariakirken, saltminen i Wieliczka samt centrummer for kommunikation og indkøb. Gæsterne vil til fods nemt kunne komme til restauranter, pubber, diskoteker, turistcentrummet, parken og offentlige transportmidler.

Det 5-etagers hotel, bygget i 2007, består af 49 værelser til 105 gæster. Som en behagelighed til gæsterne er der en cocktailbar i foyeren. Hotellet tilbyder endvidere et mødelokale med konferenceindretninger til firmamøder, uddannelsesforløb og foredrag. Hotellet er klimatiseret og rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, elevator og en café. Ydermere er der WLAN/internetadgang og parkeringsplads til bilen samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller leje cykler.

Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Herudover er værelserne indrettet med en dobbeltseng, radiator og en safeboks. Kun på visse værelser er der klimaanlæg.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider