Admiral

Gdańsk, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Lufthavn Gdansk (GDN): 17.3 km (23 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger ved bredden af floden Mot?awa i et billedskønt område, som kaldes for 'hjertet af Gda?sk', ca. 500 m fra busstationen og omkring 1 km fra banegård. Kun 9,5 km fra hotellet finder man desuden PGE stadionarena Arena, hvor Europamesterskabet i fodbold 2012 blev holdt, mens der er 15 km til Gda?sks Lech Wa??sa lufthavn.

Dette moderne, klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og tilbyder 11 enkeltværelser, 31 dobbeltværelser i kategorien standard, 1 studie og 1 rummelig toværelses lejlighed, hvor indkvarteringen er af en højere standard. Af faciliteter er der desuden safeboks, garderobe og elevator, og gæsterne kan spise i caféen, baren, beværtningen og restauranten. Der er desuden tale om det perfekte sted at afholde konferencer, uddannelsesseminarer og forretningsmøder for op til 90 personer, ligesom gæsterne kan benytte stedets internetadgang og hvis i bil efterlade køretøjet på hotellets parkeringsplads.

Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og en hårtørrer, ligesom der af faciliteter tilbydes telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Som en del af standardindretningen er der ydermere safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg i samtlige boligenheder.

Gæsterne kan lade sig forkæle under opholdet med en spa-behandling. Endvidere arrangerer hotellet underholdningsprogrammer for børn.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider