Radisson Blu Style Hotel, Vienna

Wien, Østrig Flag - Østrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Wien (VIE): 20.9 km (28 mins)

Hotelinformation

Dette business- og designer-hotel ligger i hjertet af en af Europas førende kulturelle hovedstæder, tæt ved Wiens mest spændende eksklusive detailhandels- og mode-kvarter samt den verdensberømte Café Central. Wiens internationale lufthavn ligger endvidere ca. 25 km fra hotellet.

Dette smukke designer-hotel blev bygget i 1912 og tilbyder i alt 78 værelser. Herudover tilbyder det klimatiserede hotel en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Caféen, baren og restauranten sørger for gæsternes mad og forfriskninger, ligesom der også er konferenceindretninger og WLAN/internetadgang. Derudover kan gæsterne bestille vasketøjsservice og roomservice.

De luksuriøse værelser og suiter tilbyder en komfortabel, stilfuld og varm atmosfære. Der er tale om rundhåndede detaljer og de fineste faciliteter såsom gratis internetadgang (bredbånd), fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og cd-/dvd-afspillere, som garanterer gæsterne en unik og speciel oplevelse. Værelserne er ligeledes udstyret med brusebad/badekar, hårtørrer, dobbelt- eller kingsize seng, telefon, radio og stereoanlæg. En minibar og et køleskab står også til rådighed for gæsternes bekvemmelighed, ligesom alle værelser med hensyn til komfort tilbyder regulerbart klimaanlæg og centralvarme.

Få pulsen op i det veludstyrede indendørs fitness-studie eller tag en pause i saunaen og hvileområdet. Alternativt kan man lade sig forkæle og bestille en tid til massage eller skønhedspleje. En bred vifte af sportsfaciliteter og joggingruter ligger tæt på hotellet, mens en golfbane og ridefaciliteter blot ligger 20 minutters kørsel væk.

Der tilbydes en kontinental morgenbuffet, mens gæsterne har mulighed for at indtage frokosten og aftensmaden som menu eller a la carte.

I bil tager man ringvejen til Schottenring og derfra Schottengasse til Herrengasse. Tag Mariahilferstrasse til ringvejen fra hovedbanegården Westbahnhof og fortsæt derefter til Schottenring.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider