Guayarmina Princess

Playa de Fanabé, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Tenerife North Airport (TFN): 81.9 km (55 mins)
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 19.9 km (17 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Playa de Fañabe, som er udmærket med det Blå Flag af EU på grund af badevandets kvalitet samt kvaliteten af og adgangen til faciliteterne og stedets forsyninger. Herudover finder man restauranter, forretninger og forbindelse med offentlige transportmidler ca. 200 m fra hotellet. Det ligger ca. 17 km lufthavnen Reina Sofia (Tenerife Syd) og ca. 98 km fra lufthavnen Los Rodeos (Tenerife Nord).

Dette strand-hotel blev renoveret i 2009. Det ligger i et smukt område og rummer 513 veludstyrede værelser, som er ideelle for gæster, der søger rekreative og afslappede aktiviteter. Hertil kommer døgnåben reception med check-out service 24 timer i døgnet og vekselbørs samt en basar, internetområde med WLAN/internetadgang (mod betaling), frisørsalon (mod betaling) og udlejning af biler. Det er også muligt at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og anmode om lægehjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Der er ydermere elevator til de øvre etager. Af faciliteter er der safeboks, spillelokale og fjernsynsstue. For de yngste gæster er der endvidere en legeplads og miniklub. Desuden er der en bar, et diskotek og en restaurant, og gæsterne kan også bestille roomservice (mod betaling).

Værelserne i kategorien standard har en minibar (på anmodning og mod betaling), en musikkanal via fjernsynet med satellit-/kabel-tv, en radio, en safeboks og en ekstra seng, ligesom der mod betaling tilbydes et køleskab og en telefon. Alle værelser har også eget badeværelse med badekar og en hårtørrer. Ydermere er der regulerbart klimaanlæg som standardindretning i alle enheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider