Nova Maldives

Ari, Maldiverne Flag - Maldiverne

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa

Hotelinformation

Med et ophold ved Nova Maldives i Vakaru er du kun 8 minutters gang fra Dhigurah Beach. Dette resort 5 ligger 1,6 km fra Maafushivaru-øens Strand og 1,6 km fra Maafushivaru Anløbsbro. Føl dig hjemme i et af de 76 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og smart-tv. Din seng har madras af viskoelastisk skum og er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Alle værelserne indeholder sovesofa i samme størrelse som en enkeltseng. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt brusehoved med spredningseffekt og designertoiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Dhigurah Beach - 0,6 km
Maafushivaru-øens Strand - 1,6 km
Maafushivaru Anløbsbro - 1,6 km
Ranveli Strand - 5 km
Villingilivaru-øens færgekaj - 5,2 km
Dhangethi Port - 6,3 km
Kuda Miskiy - 6,3 km

Den foretrukne lufthavn for Nova Maldives er Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn) - 4,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og vaskeri. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr i et begrænset tidsrum. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Tilbring dagen på den private strand, og nyd bagefter de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool og et døgnåbent fitnesscenter. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og havegrill. Dette resort tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Få en bid mad på Soul Kitchen, som er en af 5 restauranter på dette resort, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer) Afslut dagen med en drink eller to i baren ved poolen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat: 6.00 USD pr. person pr. nat
  • Transport pr. voksen med vandflyver: 465 USD (retur)
  • Transport med vandflyver pr. barn: USD 325 retur fra 2 til 11 år
  • Yderligere gebyr for børn (fra 12 år til 17 år): 465 USD

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

De angivne obligatoriske gebyrer for transport gælder frem til den 10. januar 2025. Der opkræves ikke transportgebyrer for børn under 2 år. Det angivne ekstra gebyr dækker obligatoriske gebyrer for transport for børn i alderen 12 til 17 år.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 465.00 USD pr. person (retur)
  • Tillægsgebyr pr. barn for lufthavnsbus: 325.00 USD (fra 2 til 11 år)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
Når du booker hoteller på Maldiverne, er det vigtigt at kontakte hotellet i god tid før ankomsten for at arrangere den nødvendige transport fra lufthavnen til hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider