Paradero II

Playa de las Américas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 17.6 km (15 mins)
  • DistanceToTown: 1,2, Playa de las Americas
  • DistanceToBeach: 400 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/tenerife/playa-de-las-americas/paradero-ii/

Hotelinformation

Enkelt hotel med fantastisk beliggenhed
Med en central beliggenhed tilbyder Paradero II et rigtigt godt udgangspunkt for dig, der vil opleve alt, hvad Playa de las Americas og Tenerife har at byde på. Kun 400 meter fra lejlighedshotellet ligger en fin sandstrand, og Paradero II er omgivet af lokale restauranter og barer. Derudover er Playa de las Americas et rigtig godt udgangspunkt for at opleve øen med en lejebil.

Enkle lejligheder med et godt udearealer
På Paradero II bor du i en 1-værelseslejlighed med et lille, men veludstyret køkken. Indretning er enkel, men har alt, hvad du har behov for. Alle lejligheder har en rummelig balkon eller terrasse, hvor du kan sidde uforstyrret og nyde morgenkaffen eller et spil med dine medrejsende.

Central beliggenhed med masser af oplevelser
I Playa de las Americas finder du både et hav af restauranter og barer, men også gode shoppemuligheder langs avenuerne kun få kilometer fra hotellet. Derudover er der lokale markeder med håndværk og specialiteter, som du nemt kommer til med lokalbussen. Strandpromenaden binder Playa de las Americas sammen med de nærliggende byer, Los Cristianos og Playa de Fañabe.

Afslapning ved poolen eller solrige dage ved sandstrand
Vil du bruge dagen i laveste gear, kan du roligt indtage én af de mange solsenge på sandstranden, Playa de Troya, få hundrede meter fra hotellet. Med nærliggende cafeer og barer behøver du kun at sætte dig til bords for at få serveret en lækker frokost.

På søsterhotellet, Paradero I, som ligger lidt henne af vejen, finder du et dejligt poolområde og tilhørende solstole. Her kan du tage en forfriskende morgendukkert eller slappe af efter en dag med oplevelser. 

Sådan bor du
Du bor i 1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Alle lejligheder er indrettet med køkken og spiseplads samt skabe til opbevaring. Der er plads til maksimalt tre voksne i hver lejlighed med en opredning på sovesofa. Alle køkkener har køleskab, kogeplade, brødrister, microovn, og el-kedel. Derudover er der safe-box (mod betaling) samt satellit TV.

Pension
Dit ophold er uden pension. Det er dog muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller halvpension plus. I halvpension plus indgår 1 drikkevare til aftensmaden. Måltiderne indtages på nabohotellet Paraiso del Sol.

Mere om Paradero II
Musik fra barer i området kan i perioder virke forstyrrende.
Der er gratis WiFi i receptionen. Der findes ikke WiFi på værelserne. 
Receptionen ligger på Paraiso del Sol, hvortil du må forvente at skulle gå ca. 200-300 meter med din kuffert. 
Fra den 1/4 2023 skal du ved ankomst betale et depositum på 100€. Depositummet refunderes ved adrejse såfremt intet er ødelagt. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider