Cranley

Chelsea, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 4 km

Hotelinformation

Det eksklusive byhotel har en ideel beliggenhed i et roligt villakvarter i bydelen Kensington. Der er ca. 200 m til metrostationen Gloucester Road samt til forskellige barer, restauranter og forretninger. Fra metrostationen kan man tage metroen til forskellige interessante steder i omegnen. Man kommer hurtigt til den populære Hyde Park og til Royal Albert Hall. Det kan bestemt også anbefales at aflægge et besøg på natur- og videnskabsmusset eller i Madame Tussauds vokskabinet. Man kan bl.a. shoppe på den eksklusive Kings Road eller på det antikke Portobello Market. I Covent Garden finder man tilmed et væld af turistattraktioner og underholdningsmuligheder. London har simpelthen alt, hvad hjertet begærer.

Det viktorianske hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det råder over i alt 39 værelser, heraf 2 suiter. I den indbydende og hyggelige foyer finder man en døgnåben reception, en elevator og en lounge med internetterminal. Det veludstyrede hotel råder også over en vekselbørs og en safeboks. Hotellet har tilmed en hyggelig morgenmadssal. Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice. I den elegante bygning finder man al den komfort, man har brug for for at tilbringe nogle enestående feriedage.

De stilfuldt og elegant indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, badekar, hårtørrer og badekåbe. Herudover er de udstyret med telefon og telefonsvarer, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og individuelt regulerbart klimaanlæg. I de hyggelige værelser er der tilmed en king size seng. Sidst, men ikke mindst, rummer værelserne en opholdsstue med et antikt skrivebord, et lille spisebord med stole samt en safeboks (mod betaling).

Gæsterne har mulighed for at sammensætte en kontinental morgenmad fra hotellets buffet. I nærheden af hotellet finder desuden man et væld af forskellige restauranter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider