Victoria Roma

Rom, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i centrum. Der er ca. 1 times kørsel med offentlige transportmidler til stranden (ca. 35 km). Lige foran hotellet er der et par barer. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse restauranter (ca. 20 m), omfattende indkøbsmuligheder (ca. 100 m) samt en park (ca. 200 m). Lige i nærheden ligger desuden "Via Veneto" og parken "Villa Borhese", ligesom der heller ikke er langt til den historiske bymidte. Efter blot få minutters gang kommer man f.eks. til Den spanske Trappe. Der er endvidere ca. 3 minutters gang til det nærmeste stoppested (ca. 100 m) samt 20 minutters gang til banegården (ca. 2,5 km). Lufthavnen "Fiumicino" ligger ca. 35 km væk (45 minutters kørsel med offentlig transport).

Byhotellet er bygget i 1899 og renoveret i 2004. Fordelt på 5 etager har det i alt 113 værelser, heraf 33 enkelt- og 80 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og en elevator. På det klimatiserede hotel finder man endvidere en bar, en klimatiseret restaurant med børnestole, et konferencerum og en internetterminal (WLAN - mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice. Mod betaling tilbydes der vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der desuden er en garage.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med badekar eller brusekabine, WC og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit- og kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, sofagruppe, safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

2020-05-15 - 2022-12-31 Due to the pandemic, many accommodation and service providers may implement processes and policies to help protect the safety of all of us. This may result in the unavailability or changes in certain services and amenities that are normally available from them. More info here https://cutt.ly/MT8BJcv

Bug/togstation: 100 m

Bar | Restaurant: 2 | Børnestole

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider