OYO Huttons Hotel

Chelsea, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Ikke-rygerhotellet har en central beliggenhed i hjertet af London. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige turistattraktioner såsom Piccadilly Circus, pariserhjulet London Eye, Buckingham Palace og Londons vartegn, det berømte Big Ben. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun 5 minutter til stationen Victoria. Endvidere er der kun få minutters gang til Westminster Abbey, Houses of Parliament og Tate Gallery. Det tager ca. en time at køre til lufthavnene Gatwick og Heathrow, mens der er 90 minutters kørsel til lufthavnen Stansted.

Bygningen blev opført i år 1800 og har i alt 54 værelser fordelt på 6 etager, heraf 7 enkelt- og 33 dobbeltværelser samt 2 suiter og 11 lejligheder. Bygningen rummer desuden en hyggelig foyer med elevatorer, safebokse, garderobe og en døgnåben reception. I hotellets restaurant serveres der morgenmad. Hotellet har tilmed en internetterminal, ligesom der er mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, centralvarme og dobbeltseng samt væg-til-væg tæpper af høj kvalitet. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at lave te og kaffe.orgenmaden serveres som buffet.

Lufthavn 2000m | Bug/togstation 1000m

Restaurant | Morgenbuffet

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider