Hotel Albahia

Alicante by, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 7 km
  • Lufthavn Alicante (ALC): 15.3 km (25 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Alicante blot 500 m fra stranden Albufereta og 2km bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser ligger der indkøbsområder med forretninger, butikker, barer, restauranter og natteliv. Der afgår desuden offentlige transportmidler 200 m herfra.

Det klimatiserede strand- og byhotel er blev renoveret i år 2006. Det er på 3 etager og råder over i alt 93 værelser, heraf 89 dobbeltværelser og 4 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, konferencerum, garderobe og elevator. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte hotellets internetadgang. Personbiler kan parkeres i garagen (mod betaling).

De komfortabelt indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med badekar eller brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv. Værelserne har desuden regulerbart klimaanlæg/radiator og safeboks (mod betaling).

På sandstranden er der mulighed for at leje liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der tennis, bordtennis og beachvolleyball. På San Juan Beach, som ligger 3 km fra hotellet, er der mulighed for at udøve forskellige vandsportsaktiviteter. Der er endvidere en golfbane 3 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er desuden mulighed for at få special- og diætretter samt bestille halvpension eller helpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider