Hotel Globales Playa Estepona

Estepona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 100 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 64.5 km (45 mins)
  • Bar
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-del-sol/marbella/hotel-globales-playa-estepona/
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 6 km, Puerto Banus
  • Restaurant

Hotelinformation

Familieferie, når det er bedst

Syd for Marbella, tæt på Atalaya Park, finder man Playa Estepona Hotellet ligger direkte ned til den skønne strand, og sammenholdt med rigtigt fine faciliteter, så er dette et hotel, der tilgodeser alle aldre – familier, såvel som par. Derfor er hotellet et udvalgt Bravo Favorit-hotel*, fordi faciliteter og service sikrer ferieglæde for alle aldre. 

Hotellets nye vandland med de mange vandrutsjebaner indbyder alle legeglade børn som voksne til sjov. Tag også hotellets gratis bus foran hotellet til Puerto Banus, der er kendt for sin eksklusive marina omgivet af nogle af Costa del Sols rigtig gode strande. I Puerto Banus bør du desuden give dig selv fornøjelsen af det lokale marked, der finder sted lørdag formiddag.

Globales Playa Estepona byder på flere skønne poolområder med masser af liggestole og parasoller til hotellets gæster. Opholdet er inklusive poolhåndklæder. Ønsker du at skifte i løbet af ferien er det imod gebyr. For små og store vandhunde er der et stort vandland "Splash Park" med rutsjebaner i alle størrelser. Ved de fleste rutsjebaner skal man være 1,20 m høj for at benytte dem.

Sådan bor du
På Hotel Globales Playa Estepona kan du vælge mellem flere værelsestyper, hvor du har mulighed for at tilkøbe havudsigt på de almindelige dobbeltværelser.

Dobbeltværelse med balkon – mulighed for at tilkøbe havudsigt: Flotte og lyse dobbeltværelser, der er indrettet med eget bad, aircondition, WiFi, safebox, køleskab og TV. Dobbeltværelserne er enten indrettet med én dobbeltseng eller to enkeltsenge, hvor der er mulighed for opredning til 3. og 4. person. Opredning er enten en udfoldelig sovesofa eller drømmesenge. Der kan bo optil fire personer i denne værelsestype heraf maks. tre voksne, men bor der fire personer, kan værelserne opleves små. Du kan bo alene mod tillæg.

Familieværelse (to dobbeltværelser med døre i mellem) med en fransk balkon og en alm. balkon: Familieværelserne består af to dobbeltværelser (indrettet som beskrevet ovenfor), hvoraf det ene værelse har en fransk balkon, mens det andet værelser har en alm. balkon. Der kan bo op til syv personer heraf maks. seks voksne.

Familiesuite med balkon: Perfekt til hele familien. Familiesuiterne består af to soveværelser, samt mulighed for opredning for to personer i fællesområdet/loungeområde. Der er aircondition samt et badeværelse. Der kan bo op til seks personer heraf maks. fem voksne. 

Pension
Dit ophold på Playa Estepona er med All Inclusive, hvor der også er flere gode vegetarretter. 

Mere om Globales Playa Estepona
Et dejligt hotel, hvor familien vil trives i stor stil. Gode sportsfaciliteter og masser af muligheder for aktiviteter i løbet af dagen. Stranden finder du lige nedenfor hotellet, så Middelhavets blå er kun ganske få skridt væk. Et godt tip er at tage badesko med, da strandstykket lige foran hotellet er stenet. Går du 100 m til højre på stranden, er stranden finere. Vil du opleve Puerto Banús, hvor du også finder en fin sandstrand, tilbyder hotellet shuttle service 2-3 gange om dagen. Marbella nås med taxa eller offentlig transport. Der findes WiFi i alle fællesområder. Flere gange i ugen er der tilknyttet instruktør i hotellets fitness. Det er tilladt at have bolde og baderinge med i poolen, men ikke badedyr. 

Bemærk der betales et depositum for at låne poolhåndklæder. Derudover betales der 1 € for hvert skift. 

Ønsker du havudsigt, får du også udsigt til hotellets vandrutsjebaner, hvorfra der kan være larm. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider