Viva Eden Lago

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 350 m
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 65.3 km (54 mins)

Hotelinformation

Dette attraktive middelklassehotel har en dejlig beliggenhed lige ved Esperanzasøen i Alcudias bugt kun 150 m fra den skønne sandstrand. Til Alcudias bycentrum med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der kun få minutters gang. Desuden er der ca. 2 km til Naturparken S'Albufera, mens havnen og golfbanen ligger ca. 5 km væk. Lige foran hotellet finder man et busstoppested (100 m).

Det klimatiserede hotel blev bygget i 1988 og komplet renoveret i 2001. Det har fordelt på 5 etager i alt 202 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster et 2000 m² stort have- og poollandskab, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs samt en døgnåben reception. Ydermere har det en TV-stue/et spillelokale, et lille supermarked, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan ydermere benytte konferencelokalet samt gå på Internettet. Naturligvis er der mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom. Hotellet kan endvidere tilbyde en legeplads og en miniklub, ligesom der også er mulighed for at leje cykler.

De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer og flisebelægning samt opholdsstue, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Endvidere findes der også en sportsplads. Herudover tilbydes der fritidsaktiviteter såsom tennis, bordtennis, aerobic, basketball, beachvolley, billard/snooker og minigolf. Ydermere er der også mulighed for at leje mountainbikes. Prikken over i?et er et afvekslende aktivitetsprogram.

Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider