Atlantis Boutique City Hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Rhodos (RHO): 14.8 km (27 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på den nordlige del af øen, lige i centrum af Rhodos by. Herudover ligger stranden ca. 250 m væk, mens Rhodos internationale lufthavn ligger omkring 15 km fra ejendommen.

Det nye, indbydende og moderne hotel ligger lige i centrum af Rhodos. Der er tale om et professionelt drevet hotel, som kombinerer en frisk ånd, god service og berømt græsk gæstfrihed. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2009 og rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, fjernsynsstue, bar og en morgenmadsrestaurant. Hertil kommer WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

Alle værelser er komfortable, indrettede i moderne stil og udstyrede med alle moderne bekvemmeligheder for at sikre et behageligt ophold. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, fjernsyn, internetadgang (free), safeboks, klimaanlæg, køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover udskiftes sengetøj og håndklæder 3 gange om ugen. Der tilbydes ydermere eget badeværelse med et brusebad.

Gæsterne kan slappe af på tagterrassen og nyde en drink i baren i salonen.orgenmaden tilbydes som buffet.

Fra Rhodos' lufthavn skal man blot følge hovedvejen og skiltene mod nord til Rhodos by. Hotellet ligger på vejen Ionos Dragoumi ikke langt fra Det Ægæiske Universitet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider