HM Tropical Hotel

Playa de Palma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 5.4 km (6 mins)

Hotelinformation

HM Tropical Hotel ligger ved vandet i Palma de Mallorca, kun 10 minutters kørsel fra El Arenal Vandland og La Rambla. Dette hotel 4 ligger 10,8 km fra Santa María de Palma Katedral og 11,5 km fra Palma de Mallorcas auditorium. Føl dig hjemme i et af de 205 værelser, der indeholder køleskab og plasma-tv. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de Palma - 0,3 km
Platja de Can Pastilla - 1,4 km
Platja d'Or - 1,8 km
San Antonio de la Playa Marina - 2,1 km
Cala Estància - 2,1 km
La Porciúncula-kirken - 2,3 km
El Arenal-stranden - 3,4 km
El Arenal-havnen - 4 km
Hospital Sant Joan de Déu Palma de Mallorca - 4,2 km
El Arenal Vandland - 4,5 km
FAN Mallorca Shopping - 4,9 km
Playa Ciudad Jardín - 5,9 km
Palacio de Congresos - 8 km
Passeig Born d'es Molinar - 8,4 km
Cala Portixol - 8,4 km

Den foretrukne lufthavn for HM Tropical Hotel er Palma de Mallorca (PMI) - 4,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Slap af på den private strand, eller drag fordel af andre rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og cykelopbevaring. Som gæst på HM Tropical Hotel kan du nyde et måltid på Buffet restaurant eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.83 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.41 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 3.30 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.65 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 15 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Ét barn, i alderen 2 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
Vær opmærksom på, at i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza er der en begrænsning for All Inclusive. Det maksimale antal alkoholholdige drikkevarer per person er begrænset til seks per dag, der kan serveres, og disse drikkevarer vil kun blive leveret til frokost og middag (3 hver)

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider