Ses Fotges

Playa de Muro, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 20 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 67.4 km (53 mins)

Hotelinformation

Lejlighedshotellet hører til i middelklassen og ligger omgivet af Pinjetræer og palmer lige ned til den dejlige sandstrand, Playa de Muro. I de umiddelbare omgivelser er der forskellige underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er endvidere gode forbindelser med bus til Alcudia ca. 7 km væk, ligesom der også er et busstoppested lige foran hotellet. Diskoteker og klubber ligger i en omkreds af 2 km.

Strandhotellet ligger på en hovedgade og blev bygget i 1971 og renoveret i 2004. Det har fordelt på sine 5 etager i alt 111 lejligheder samt et omfattende 15.000 m² stort haveanlæg beplantet med Pinjetræer og palmer. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, elevator, en café og en hyggelig bar. Der er endvidere TV-stue, a la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt et spillerum. Endvidere kan hotellet tilbyde en offentlig internetcomputer (mod betaling), cykeludlejning samt en aflåst cykelkælder, vaskeservice (mod betaling) samt medicinsk service. For børnene er der en miniklub og en spændende legeplads.

De hyggeligt indrettede lejligheder har bad/WC, telefon, internetadgang og pengeskab. Herudover er de indrettet med tekøkken, køleskab, flisebelægning og et opholdsrum. Rengøring ved afrejse overtager hotellets personale.

I det grønne haveanlæg finder man en ferskvandspools med separat børnebassin, en møbleret solterrasse samt en poolbar med a la carte strandrestaurant og direkte adgang til stranden. Som fritidbeskæftigelse er der mulighed for at dyrke vandaerobic og aerobic samt dykning, sejling, kano, bordtennis, ridning, cykling, beachvolleyball og boccia. Endvidere er der mulighed for at spille billard (mod betaling). Slutteligt kan hotellet også tilbyde et afvekslende og sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der ligger endvidere en golfbane ca. 7 km væk.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider