Hotel Don Gregory by Dunas Adults Only

San Agustin, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 10 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 27.4 km (22 mins)

Hotelinformation

Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i et turistområde direkte ved sandstranden Las Burras og ca. 2 km fra den store sandstrand Playa del Ingles. Over for hotellet ligger der et indkøbscenter med talrige forretninger, barer, caféer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra. Der er ca. 25 km til lufthavnen Gran Canaria.

Hotellet er bygget i 1974 og renoveret i 2010. Det er på 9 etager og har i alt 244 værelser, heraf 230 dobbeltværelser og 14 suiter. Hotellet er klimatiseret og råder over en foyer med en døgnåben reception samt fire elevatorer. Herudover er der en butik, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Der tilbydes endvidere vaskeservice (mod betaling).

De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, køleskab og safeboks.

Hotellet gæster kan slappe af i den udendørs swimmingpool poolbar, liggestole, parasoller og solterrasse. Derudover er der et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Desuden kan man spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard (mod betaling), snooker og boccia samt dyrke gymnastik. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider