Liberty Lara Beach

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 18 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 15.4 km (22 mins)

Hotelinformation

Ved Lara ikke langt fra Antalya ligger det flotte familiehotel, Liberty Lara Beach. Hotellet er et 5-stjernet All Inclusive-hotel, som er helt perfekt til familieferien. Med en beliggenhed lige på privat strand, kan du nemt vælge, hvor du vil køle kroppen i solen. Liberty Lara Beach har flere smukke poolområder, herunder en afslapningspool for dem på 16+, der gerne vil have ekstra ro på ferien. Til de der elsker vandsjov og leg, er her også flere sjove vandrutsjebaner samt børnepool med rutsjebaner, hvor familiens vandhunde i alle aldre kan få mange timer til at gå.

Med i dit ophold på Liberty Lara Beach er All Inclusive, så du nemt kan nyde dagens retter i buffetrestauranten samt snacks, is og drikkevarer i de 4 barer, uden at du behøver hive dankortet frem. Hotellet har også 5 a la carte-restauranter, skulle I have lyst til at prøve noget nyt. Værelserne på Liberty Lara Beach er ikke blot rummelige, men også flot og moderne indrettet, og fungerer som den perfekte base for ferien, hvor I kan smøre jer ind i solcreme og hygge jer i ro og mag. På de største familieværelser kan der være op til 5 personer.

Børnene vil elske Liberty Lara Beach, hvor de kan lege og møde nye venner i miniklubben, teenageklubben, på legepladsen og til minidisko. 6 dage om ugen sørger hotellets personale for underholdning for hele familien. Har du lyst til at røre kroppen, er her bl.a. mulighed for fitness, basketball, bueskydning, fodbold, bordtennis osv. Slut dagen af med en tur i spacenteret, hvor du virkelig kan komme ned i gear med bl.a. tyrkisk bad og sauna. Vi anbefaler Liberty Lara Beach til både par og børnefamilier, der ønsker en hyggelig badeferie i smukke omgivelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider