Park Hotel

Åbo, Finland Flag - Finland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Lufthavn Turku (TKU): 10.1 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotelinformation

Hotellet har elevator og har 20 værelser. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue, et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter biludlejning, roomservice og vaskeservice. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Værelserne er udstyret med centralvarme. Faciliteterne inkluderer et minikøleskab, en buksepresse og WiFi (uden ekstra gebyr). Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

En række sports- og fritidsaktiviteter sikrer et livligt og interessant ophold. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder billard og sauna.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en café og en bar. Bed and breakfast tilbydes som cateringmulighed. Særlige måltider, herunder diætmåltider, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider