Long Beach Alanya

Türkler, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 20 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 106 km (1 hour 35 mins)
  • Lufthavn Gazipasa (GZP): 63.1 km (1 hour 6 mins)

Hotelinformation

På Long Beach Alanya er som skabt til at imponere – og det gør det virkelig også! Uanset om du rejser med børn, partner eller flere generationer sammen, så sørger de indbydende værelser, talrige faciliteter og det høje serviceniveau for, at du får en fantastisk ferie.

Børnene vil uden tvivl tabe underkæben af begejstring over hotellets vandland, de mange forskellige pools og hotellets egen lille forlystelsespark – og hvis ikke det kan tage pusten fra ungerne, så er her også børneklub, minidisco og en legeplads at underholde sig med. Drømmer du om ren afslapning, kan du fx nyde dagen ved hotellets private strand eller i det store, flotte wellnesscenter, hvor tyrkisk bad og lækre behandlinger (mod betalinger) kan få dig helt ned i gear. På Long Beach kommer du ikke til at hverken sulte eller tørste. Dagen igennem kan du nyde godt af de store buffeter og lækre snacks til den lille sult – og hotellets mange sportsfaciliteter sikrer, at du kan holde dig aktiv og nyde All Inclusive-programmet med god samvittighed.

På Long Beach findes der intet mindre end 10 pools, og kan du ikke vente med at hoppe i poolen, så er vores bedste tip at bestille en af vores swim-up værelser eller villaerne, hvor I kan bo op til 7 personer og springe direkte fra jeres terrasse og ned i poolen – Så bliver det ikke meget bedre!

Kortere rejsetid

Den hurtigste vej til Alanya er via Gazipasa Lufthavn. Ønsker du at halvere din transfertid fra lufthavnen til hotellet, så husk at du kan flyve direkte til Gazipasa i perioden fra d. 8. maj 2024 – 27. okt. 2024.

Vi flyver fra Danmark til Gazipasa 5 gange om ugen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider