Bluesun Holiday Village Bonaca

Bol, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Børneclub
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 800 m
  • Lufthavn Split (SPU): 76.2 km (2 hours 30 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger i et meget roligt område, som er omgivet af fyrretræer, kun 150 m fra stranden. Gæsterne vil finde restauranter, barer og natteliv lige i nærheden samt en busstation og forbindelser med offentlige transportmidler i centrum af Bol omkring 10 minutters gang væk. Den berømte strand Zlatni Rat (Gyldne Horn) ligger 400 m fra holiday village, og af andre interessante steder i nærheden finder man dominikanerklosteret (10 minutters kørsel væk), Dragehulen (7 km væk), bjerget Vidova Gora (30 minutters kørsel væk) og Branislav Deskovic Galleri (700 m væk). Til Split lufthavn er der desuden ca. 90 km fra hotellet.

Det familievenlige strand-hotel tilbyder 236 værelser og byder sine gæster velkommen i en stor foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, aviskiosk og en souvenirbutik. Af yderligere faciliteter på hotellet er der spillelokale, fjernsynsstue, legeplads, miniklub, restaurant og en bar med en danseterrasse. Alle fællesområder er klimatiserede. Endvidere kan gæsterne benytte stedets WLAN/internetadgang, bestille vasketøjsservice, parkere bilen på parkeringspladsen og leje cykler på stedet.

Alle værelser rummer eget badeværelse med badekar og dobbeltseng samt regulerbart klimaanlæg og radiator såvel som egen altan med havudsigt. Af yderligere behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv med nyheds- og musikkanaler, internetadgang, gulvtæppe, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt.

2018-07-19 - 2030-07-19: Det er nødvendigt at sejle med færge, for at komme til øen hvor dit hotel ligger. Husk at undersøge færgens sejlplan for din ankomst og afgang fra øen. Færgen sejler ikke 24 timer i døgnet og har særlig sejlplan udenfor højsæsonen om sommeren.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider