Amada Colossos Resort

Faliraki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 18.4 km (22 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger ved den lange sand- og grusstrand Faliraki. Der er ca. 3 km ind til centrum. Inden for en radius af 200 m finder man et utal af barer og restauranter samt diverse indkøbsmuligheder. Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige foran hotellet og der er ca. 20 minutters kørsel i bil til lufthavnen Diagoras Rodos.

Hotellet og består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 742 værelser, heraf 612 dobbeltværelser, 4 suiter og 126 hotellejligheder. Det klimatiserede feriekompleks består af en hovedbygning og flere separate lejlighedsbygninger og ligger i en have, der vender ud mod vandet. Hovedbygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og en café. Desuden er der en kiosk, et minimarked, forskellige forretninger, en frisør, en bar, et diskotek, en teatersal, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Hotellet råder naturligvis også over et konferencerum og har egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads, ligesom der også er en cykelkælder. For de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan (med udsigt ud over havet eller ud over landet). Desuden er de flisebelagte. De praktisk indrettede studios (ca. 26 m2) ligger i sidebygningerne, er traditionelt indrettet og råder over kombineret stue/soveværelse og et tekøkken.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider