Olimpo Le Terrazze

Letojanni, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Catania (CTA): 65.9 km (51 mins)

Hotelinformation

Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af sit søsterhotel. Pga. dets beliggenhed på en klippe er der en betagende udsigt ud over området. Der afgår offentlige transportmidler ca. 5 minutters gang herfra og få meter væk finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder, mens der er omkring 500 m til de nærmeste restauranter, barer, pubber, diskoteker og til stranden.

Hotellet råder på sine 7 etager over i alt 102 værelser. I den indbydende foyer er der en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer en café, forskellige forretninger, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område. Herudover er der et morgenmadsrum, en spisesal og en offentlig internetadgang. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der en miniklub på området. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

De komfortable og handicapvenlige værelser har eget badeværelse med hårtørrer, brusekabine og badekar. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Sidst, men ikke mindst, er der en minibar, en dobbeltseng, et regulerbart klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

Gæsterne har mulighed for at benytte den indendørs eller den udendørs swimmingpool, til sidstnævnte hører også en pool-/snackbar. Hotellet har endvidere et wellnessområde (mod betaling) med sauna og forskellige massagetilbud. Herudover er der mulighed for at leje vandcykler. Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie. Herudover sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning. Hotellet egner sig godt for familier, idet børnene tilbydes mange forskellige aktiviteter.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension eller All-Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider