Apollinaire Nice

Nice, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 800 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Nice (NCE): 9.5 km (19 mins)

Hotelinformation

Dette attraktive city-hotel ligger i hjertet af Nice lige ved siden af indkøbscenteret 'Nice Étoile' og ca. 900 m fra 'Acropolis' kongrescenter. Den berømte 'Promenade des Anglais' ligger 1 km væk, mens der til den gamle bydel og blomstermarkedet er 500 m fra hotellet. Til lufthavnen er der endvidere omkring 7 km.

Hotellet blev renoveret i 2006 og består af en 6-etagers bygning med i alt 119 værelser og suiter. Gæsterne har mulighed for at læne sig tilbage og nyde den charmerende udsmykning og den fantastiske atmosfære i baren eller den særlige tesalon. Den strålende morgenbuffet i den hyggelige gårdhave sikrer en god start på dagen. Af faciliteter er der ydermere en foyer med døgnåben reception og elevator. Hertil kommer også konferenceindretninger, internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet og vasketøjsservice. Endelig er der også parkeringspladser.

Gæsterne kan vælge mellem tidssvarende møblement med naturlige farver eller et Ludvig 16.-interiør. Alle værelser rummer telefon, satellit-tv med fladskærmsfjernsyn og internetadgang (mod betaling), ligesom der også er en hårtørrer. Endvidere er der en velkomstkurv, en minibar, en safeboks og et klimaanlæg som standardindretning.

En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

Tag motorvej A8 fra Cannes og drej fra i kryds 50, Promenade des Anglais. Fortsæt yderligere 6 km til Massena Plads. Kryds denne og tag 1. vej til venstre ad Rue Alberti. Hotellet ligger for enden af denne gade. Fra A8 fra Monaco tager man afkørslen Nice Est (øst) og kører mod Acropolis kongrescenter. Drej til højre ad Boulevard Carabacel og tag herefter 5. vej på venstre hånd (Boulevard Dubouchage). Herfra er der 300 m til hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider