La Prima Fashion Hotel

Budapest, Ungarn Flag - Ungarn

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Hotellet ligger ideelt ved siden af den berømte gade Váci utca, i samme kvarter som diverse trendy restauranter og forretninger, ligesom man i nærheden af også finder den elegante plads Vörösmarty tér og Donaus bredder. Hotellets centrale beliggenhed giver gæsterne nem adgang til alle 3 metrolinjer såvel som de store bus? og sporvognsruter i Budapest.

Dette stilfuldt indrettet, trendy hotel har hjemme i en bygning fra begyndelsen af det 20. århundrede, som blev renoveret i 2010. Hotellets konferencefaciliteter tilbyder indretninger fra det 21. århundrede og vil, sammen med den stilfuldt indrettede morgenmadsrestaurant og det revitaliserende, moderne spa-område med fitness-studie og sauna, helt sikkert overbevise selv krævende forretningsrejsende og feriegæster på udkig efter det ideelle ophold i Budapest. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 80 værelser samt en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og WLAN/internetadgang.

Alle værelser er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Der tilbydes også egne badeværelser med brusebad, badekar og en hårtørrer. Der tilbydes værelser med enten dobbelt- eller kingsize senge.

Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie og sauna.

Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider