Sonio Beach Hotel

Platanias, Grækenland

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Hyggelige lejligheder i centrum af Platanias

Sonio Beach er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedshotel i centrum af Platanias. Her står svenske Sofia klar til at byde gæsterne velkommen. Hotellet ligger tæt på alt, hvad byen har at tilbyde, og med stranden som nærmeste nabo! Hotellets pool er lille, men hyggelig, og det samme er det lille afslapningsområde i haven med hyggelige sideområder, parasoller og smukke blomster. Her er også en poolbar med drinks og snacks, hvor du kan købe kølige drinks, is og snacks. I a la carte-restauranten serveres internationale retter og lokale græske specialiteter. I forbindelse med hotellet er et familiedrevet supermarked, hvor diverse indkøb kan gøres, så der kan laves enkle retter i lejlighedernes tekøkken. 

Sonio Beach har mange tilbagevendende gæster og passer til både børnefamilien og parret, der ønsker et enkelt hotel uden specielle faciliteter, men et hotel med en god beliggenhed.

Lejlighederne

Lejlighederne er simple, kan fremstå slidte, men lyse og varierende i størrelse og design. Der er studiolejligheder til enten 2 eller 3 personer med kombineret soveværelse og opholdsrum med tekøkken. Studiolejlighederne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Studiolejligheder med plads til 3 personer har yderligere mulighed for en (folde) sofaseng. Lejligheder med to værelser har separat soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og opholdsrum med to sofasenge og tekøkken. Tekøkkenet i alle lejligheder har simpelt køkkenudstyr, kedel, kaffemaskine, kogeplader og køleskab (fyldt med en flaske vand ved ankomst). 

Alle lejligheder har balkon, klinkegulv, sikkerhedsboks mod betaling og aircondition. Badeværelse med brusehjørne (to-værelses lejligheder brusekabine) og toilet (hårtørrer kan lånes i receptionen). 

Lejlighedstyper

Studiolejlighed (et-værelses lejlighed) med plads til max 2 personer

Studiolejlighed (et-værelses lejlighed) med plads til max 3 personer

To-værelses lejligheder med plads til max 2 voksne og 2 børn 

Øvrigt

Hotellet består af 3 bygninger med 2 etager og har i alt 36 lejligheder. Bygget i 1987,1989,1995 og renoveret løbende. Ingen elevator. Sikkerhedsboks mod betaling, ca. 15 euro per ophold. Ingen måltider. Præcise åbningstider for bar og a la carte-restaurant leveres af hotellet ved ankomst. Solsenge og parasoller er mod betaling. 0 m til sandstrand. Ændringer i indholdet kan variere i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Platanias centrum 0 m. Chania centrum 10 km. Lokal bus standser 100 m fra hotellet. Turistområde med meget trafik og mennesker, som kan opfattes som forstyrrende. Hotelområdet har mange trin og niveauforskelle. Bemærk, alt efter trafiksituationen, så standser transferbussen på hovedvejen, ikke langt fra hotellets indgang. 

Græsk skat på overnatning

Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs, som du kan se under øvrige informationer), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Kat 1-2*: 0,50 € | Kat 3*: 1,50 € | Kat 4*: 3,00 € | Kat 5*: 4,00 €

Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser