Kleopatra Royal Palm Hotell

Alanya, Tyrkiet

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Royal palm hotel

Royal palm hotel er et hyggeligt All Inclusive-hotel med en beliggenhed kun 50 m fra den berømte Kleopatra strand. Alt fra familier til venner og par sætter pris på hotellet, og mange gæster vender tilbage år efter år. Hotellet består af 4 bygninger og 3 mindre poolområder, hvoraf den ene har pool med vandrutsjebane. Som All Inclusive gæst skal du bekymre dig om økonomien eller hvor du skal spise, da mad og drikkevarer allerede er betalt på forhånd. Morgenmad, frokost og middag serveres som buffet i restauranten og lokale drikkevarer er inkluderet i hotellets barer. Bag ved hotellet er en dejlig have med volleyball og liggestole, men der er også lidt plads til, at de mindste gæster kan løbe rundt. I højsæsonen arrangerer hotellet tyrkisk aften 1-2 gange om ugen.

Hotellet tilbyder også hamam, hvor du kan forkæle dig selv med forskellige behandlinger (mod betaling). Vil du opleve Alanya by, kan du følge strandpromenaden (ca. 2 km) og samtidig nyde udsigten til havet. Du kan naturligvis også tage den lokale bus, som standser tæt ved hotellet.

Royal Palm hotel er et populært og overkommeligt All Inclusive-hotel i udkanten af Alanya.

Værelserne

Stilfuldt indrettede værelser med mørke træmøbler, der giver et elegant udtryk. Standardværelserne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. De værelser med plads til 3 personer har yderligere en sovefuton/folde-ud stol som ekstra seng (bedst egnet til børn). Standardværelserne med havudsigt er indrettet med et værelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et stueområde med en sovefuton/folde-ud stol som ekstra seng (bedst egnet til børn). Familieværelserne er indrettet med et separat soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en opholdsstue med to sovefutoner/folde-ud stole (bedst egnet til børn).

Alle værelser har gratis WIFI, telefon, minibar (tom), aircondition, sikkerhedsboks mod betaling, satellit-tv, klinkegulv. Badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Balkon med udsigt over poolen eller det omkringliggende område og havudsigt. Handicapværelse på anmodning.

Bemærk, at alle værelser har forskellige indretninger og størrelser. Du kan ikke selv vælge, hvilket værelse du får.

Værelsestyper

Standardværelse med plads til max 2-3 personer inklusiv 1 baby

Standardværelse havudsigt med plads til max 3 personer inklusiv en baby

Familieværelse med plads til max 4 personer + 1 baby

Øvrigt

Hotellet består af 4 bygninger på 5 etager og har i alt 223 værelser. Bygget i 2003 og senest renoveret i 2012. Elevator. Sikkerhedsboks koster ca. 2 euros/dag. All Inclusive mellem kl. 10:00-23:00, mad på bestemte tidspunkter. Præcise tidspunkter for mad og drikke leveres af hotellet ved ankomst. Solsenge, parasoller, mad og drikkevarer er mod betaling på stranden. Kleopatrastranden er 50 m fra hotellet. Brosten og sand på stranden. Ændringer i indholdet kan variere i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Lokalt centrum 500 m. Alanya centrum 2.4 km. Havn 2.5 km. Lokal bus standser 50 m fra hotellet. Turist/byområde med nogen trafik og lyde fra nærliggende moské kan virke forstyrrende. Lyde fra moskéen kan dog høres i stort set alle dele af Alanya og er en del af byens arkitektur.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider