Ekavi

Agia Marina, Grækenland

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Hyggeligt, men enkelt, lejlighedshotel med havudsigt

Ekavi Hotellejligheder er et enkelt, lille lejlighedshotel beliggende i centrum af Agia Marina med kort afstand til restauranter, butikker og sandstrand. Hotellet ligger på en bakke kun ca. 300 m fra stranden, så du har en fin havudsigt fra hotelområdet. Hotellet er velegnet til dig, der ønsker at nyde din ferie med frihed, hvor du selv kan bestemme, om du vil spise ude på en hyggelig restaurant, hvor du bl.a. kan nyde det græske køkken, eller lave mad i lejlighedens lille køkken med lokale råvarer.

På Ekavi Hotellejligheder er ikke mange faciliteter, men en dejlig atmosfære i rolige omgivelser. Hotellet består af 4 bygninger omgivet af et hyggeligt poolområde placeret i en dejlig, lille blomsterhave. Her er solsenge og parasoller til fri afbenyttelse, så her er gode muligheder for at slappe af og nyde solen efter en dukkert i poolen. Ved poolområdet er også en udendørs bar (åben fra 15/6-15/9), hvor du kan købe drikkevarer og snacks.

I Agia Marina kan du opleve ægte græsk stemning i en lille, men alligevel livlig by. Her kan du krydre en afslappende badeferie med at nyde solnedgangen fra stranden, tage på shopping i de lokale butikker og slentre rundt i den charmerende gamle del af byen. Ønsker du et større udbud af butikker og restauranter, kan du besøge de nærliggende byer Chania og Platanias, hvor de lokale busser kører jævnligt i højsæsonen. Du har også mulighed for på en udflugt at udforske den skønne natur på Kreta.

Dette er et prisvenligt og enkelt hotel, som passer til alle aldre. 

Lejlighederne

Fine, enkle og en smule slidte lejligheder med balkon eller terrasse til enten 2 eller 4 personer. Studio-lejligheder har et værelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et tekøkken. Lejligheder med 2 værelser er indrettet med et soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med en sofaseng og tekøkken. 

Alle lejligheder har aircondition mod betaling, sikkerhedsboks mod betaling, satellit-tv og klinkegulv. Tekøkken med simpelt køkkenudstyr, køleskab, kedel, kogeplader og mikroovn. Badeværelse med brus og toilet. 

Lejlighedstyper

Studio-lejligheder med plads til 2 voksne

To-værelses lejlighed med plads til 4 voksne

Øvrigt

Hotellet består af 4 bygninger med 3 etager og har i alt 51 værelser. Bygget i 1984-2002 og senest renoveret i 2018. Ingen elevator. Sikkerhedsboks mod betaling. Ingen måltider. Solsenge og parasoller er mod betaling på stranden. Hotellet ligger 300 m fra sandstrand. Ændringer i indholdet kan variere i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Agia Marina 300 m. Chania centrum 8 km. Lokal bus standser 200 m fra hotellet. Strand / turistområde med trafik, som kan opfattes som forstyrrende. 

Græsk skat på overnatning

Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs, som du kan se under øvrige informationer), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Kat 1-2*: 0,50 € | Kat 3*: 1,50 € | Kat 4*: 3,00 € | Kat 5*: 4,00 €

Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider