Hotel Ester

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Lufthavn Kraków (KRK): 18.5 km (29 mins)

Hotelinformation

Det historiske byhotel ligger i den gamle jødiske bydel Kazimierz blot få skridt fra mange af den jødiske kulturs vigtige mindesmærker. Efter ca. 500 m kommer man til et væld af barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Omkring 1 km fra hotellet finder man diverse indkøbsmuligheder. Der er endvidere ca. 17 km til Balice lufthavn.

Luksushotellet blev renoveret i 2005. Det er på fire etager og råder over i alt 32 værelser, heraf otte enkelt- og 17 dobbeltværelser, seks tresengsværelser og en suite. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der forskellige forretninger, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling. Hotellet råder desuden over et konferencerum og internetadgang. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, dobbeltseng, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider