Boutique Hotel Budapest

Budapest, Ungarn Flag - Ungarn

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Hotellet ligger i centrum af Budapest. Lige uden for hotellets dør ligger gaden Váci, der inden for gåafstand er omgivet af adskillige restauranter, caféer, barer, klubber, forretninger og de mest berømte af byens seværdigheder. Kun få skridt fra hotellet finder man tilmed talrige forbindelser til offentlig transport. Til Donau er der kun ca. 50 m fra hotellet, mens der til en park ca. er 3 km. Endvidere er der ca. 18 km til byens lufthavn.

Det moderne og charmerende hotel i bymæssigt design forener på enestående vis både de forretningsrejsende og feriegæsternes mangfoldige ønsker og fordringer. Det åbnede i år 2006 og råder over i alt 74 værelser fordelt på 6 etager. I den klimatiserede bygning venter der gæsterne en døgnåben reception med elevator samt en café, en restaurant og konferenceindretninger. Gæsterne kan ydermere benytte sig af hotellets roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.

Alle værelser er komfortabelt og bekvemt indrettede og kan tilbyde et tidssvarende bymæssigt design samt Hich Tech indretning. De råder over eget badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. På værelserne er der også en minibar, en dobbeltseng, en safeboks samt individuelt regulerbart klimaanlæg og radiatorer.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast, helpension eller halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider