Hotel Sant Jaume

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Spa
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 63.5 km (52 mins)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Denne finca er beliggende i Alcúdia. Den nærmeste lufthavn er Mallorca - Palma de Mallorca (PMI).

Gæsterne kan nyde den behagelige atmosfære i et af de 6 værelser. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En pejs skaber en hyggelig atmosfære. Filmfans vil finde masser af 'lys, kamera, action' i biografen. Gæster på hotellet er velkomne til at slappe af i haven. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter inkluderer en børnepasning, en børnepasning, en biludlejningsservice, lægehjælp, en vaskeservice og en shuttlebus. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Faciliteterne inkluderer en minibar, en buksepresse, et tv og WiFi (uden ekstra gebyr). En hårtørrer og badekåber er til rådighed på badeværelserne til daglig brug. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Liggestole står klar og venter på terrassen. Hotellet tilbyder udendørs sport, herunder cykling/mountainbike, tennis, minigolf, golf, bueskydning, fiskeri og ridning. Med windsurfing, kanosejlads, snorkling og dykning til rådighed, vil fans af vandsport have masser at vælge imellem. Gæsterne kan nyde en bred vifte af indendørs sportsgrene, herunder billard, dart, bowling, squash og aerobic. Der er wellness-område med spa på hotellet. Underholdningsmuligheder og fritidsfaciliteter omfatter levende musik og en danseklub.

Der er et morgenmadslokale på stedet. En styrkende morgenmad serveres dagligt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider