Bomo Rethymno Mare Royal & Waterpark

Rethymnon, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 400 m

Hotelinformation

Det 5-stjernede hotel Rethymno Mare Royal & Water Park er perfekt for både par og børnefamilier, der vil have høj standard, pools, strand og et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter for både voksne og børn. Hotellet ligger i landsbyen Skaleta, som er et roligt område med et udvalg af restauranter, butikker og barer.

Er du vandglad og elsker vandplaskeri – eller gør dine børn – kan du på Rethymno Mare Royal & Water Park se frem til et hyggeligt poolområde med solterrasse og liggestole samt et poolområde med vandrutsjebaner. Du har også mulighed for at vælge værelse med privat pool, hvor du kan slappe af og bade i private omgivelser. Hotellets private strandområde ligger et stenkast fra hotellet og er et dejligt alternativ til poolen, hvis du vil have en badetur i Middelhavet og sand mellem tæerne.

Rethymno Mare Royal & Water Park er også meget andet end sol- og badeferie, og du kan bl.a. udfordre familien i tennis eller volleyball, forkæle dig selv med massage eller behandlinger i spacentret eller deltage i hyggelige aftener med hotellets underholdning. For børn er udover børnepools også legeplads, minidisco og miniklub (4-12 år, ikke dansktalende personale), hvor de kan lege, danse og møde andre børn på hotellet.

Under dit ophold har du mulighed for at tilkøbe All Inclusive, som er nemt og bekvemt, når mad og drikke er betalt hjemmefra, og du har god tid til at nyde ferien. Måltiderne bliver serveret i buffetrestauranten, snacks og is kan du hente i løbet af dagen, og når tørsten melder sig, henter du kølige drikkevare i baren. Velbekomme!

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider