Hotel Val

Trogir, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Split (SPU): 7.9 km (16 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i meget fredelige omgivelser, kun et par meter fra havet. Det er lettilgængeligt, ligegyldigt hvilket transportmiddel man benytter. Forbindelser med offentlige transportmidler vil man finde omkring 50 m væk. Hotellet ligger omkring 2 km fra byen Trogir, hvis gamle bydel står på UNESCO's Verdensarvsliste. Endvidere er der 28 km til Split og byens havn, ca. 7 km til Splits lufthavn og kun omkring 50 m til den nærmeste hovedvej.

Hotel-komplekset rummer 132 værelser, hvoraf næsten alle tilbyder havudsigt. Det ligger et sted, hvor tiden stadig synes at gå meget langsomt, men samtidig tæt på alle de største havne, byer og alle de øvrige ting, en moderne rejsende kan få brug for. Dette klimatiserede etablissement tilbyder en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out samt safeboks, vekselbørs, fjernsynsstue, trådløs internetadgang, parkeringsplads til bilen og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).

De komfortable værelser er udstyret med altan og ligger omkring 20-30 m fra havet og stranden. De tilbyder en herlig indretning med regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, telefon og hårtørrer. Herudover tilbydes der også egne badeværelser med brusebad. De fleste af værelserne vender ud mod havet, og gæsterne kan vælge imellem et værelse med altan eller terrasse eller et i stueetagen. Desuden er værelserne indrettet med dobbeltsenge.

Der tilbydes en udendørs swimmingpool, som er åben fra juni til slutningen af september. Gæsterne kan slappe af i saunaen, ligesom der er mulighed for at bestille massage på anmodning og mod betaling. Deslige kan gæsterne tage et slag tennis mod betaling.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffeter, ligesom der om sommeren er en ekstra a la carte-restaurant.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider