Milea Hotel

Ayia Napa, Cypern Flag - Cypern

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 700 m
  • Lufthavn Larnaca (LCA): 59.0 km (41 mins)
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Morgenmad
  • built_year:
  • transfer_time: 1,5 h
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Flisegulv
  • credit_card:
  • room_ac
  • nbr_rooms: 84

Hotelinformation

Centralt hotel i livlige Ayia Napa
Milea Hotel ligger i hjertet af Ayia Napa by. Hotellet er et godt valg for dig, som søger en aktiv ferie med central beliggenhed.

På hotellet findes en lille restaurant og to hyggelige barer. Her er morgenmad inkluderet for dig, der rejser med os, så du får en rigtig god start på hver feriedag!

Ved det lille poolområde findes en pool, som også har en lavvandet del for små børn. Rundt om poolen står flere solsenge og parasoller.

I hotellets moderne værelser har du enten pool- eller landudsigt fra din balkon.

Når du bor på Milea Hotel, kan du benytte lejligheden til at opdage det livlige Ayia Napa og dets omgivelser. Oplev de glitrende badebugter, den cypriotiske madkultur og det spændende natteliv.

Vores gæsters favoritter:

Beliggenheden! Tæt på Ayia Napas shopping, barer og restauranter Moderne hotelværelser Morgenmad er inkluderet i prisen!

Vi anbefaler dette hotel til par eller venner, som kan lide at holde ferie centralt med passende afstand til havet, butikker og spændende madoplevelser.

Mad og drikke på Milea Hotel
Dette hotel har en lille buffetrestaurant, der serverer morgenmadsbuffet, som er inkluderet i din pakkerejse.

På Milea Hotel findes også to barer. Den ene ligger i lobbyen, hvor du kan nyde din drik i trendy loungemiljø eller sidde udendørs. Den anden bar er bekvemt placeret ved poolkanten.

Vil du udforske Cyperns madkultur, kan du nemt tage ud i byen og prøve en lokal frokost eller en stemningsfuld middag. Ayia Napa har masser af caféer og restauranter, og der er altid gode alternativer, også for børn.

Godt at vide:

Rygning kan forekomme på fællesområder udendørs.

Komfortable hotelværelser i Ayia Napa
Værelserne på Milea Hotel er moderne og komfortabelt indrettet i milde farver, som minder om havet. Værelserne har enten udsigt til land eller til poolen, og alle værelser har klinkegulv.

Dette findes på alle værelser:

Balkon Klimaanlæg Minikøleskab Wifi Vandkoger Tv, telefon Safety box mod ekstra betaling Brusekabine, hårtørrer

Dobbeltværelse, 2 personer
I dobbeltværelset på 20 m² findes to rigtige sovepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maksimalt to voksne. Værelset kan bestilles med udsigt til land eller pool mod et tillæg. Det kan også bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Er der en pool på Milea Hotel?
Ja, det er der. På Milea Hotel findes et lille poolområde med en pool og en tilhørende børnepool for de mindste. Rundt om poolen finder du solsenge med parasoller og en poolbar, så du har nem adgang til en forfriskende drik i varmen.

Er stranden tæt på Milea Hotel?

Cirka 800 meter fra hotellet ligger en af Ayia Napas berømte badebugter med gylden sand og krystalklart vand. Går du lidt længere, finder du en af områdets mest kendte strande – Nissi Beach. Du vil heller ikke have svært ved at finde en favoritstrand. Hele Ayia Napas kystlinje er fuld af badevenlige, glitrende bugter.

Dette findes på stranden:

Solsenge og parasoller mod ekstra betaling Strandbar med drikkevarer mod ekstra betaling Nogle vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Godt at vide:

Børnepoolen, som er forbundet med voksenpoolen, har ikke et rækværk mellem børnesektionen og den dybere del. Hold gerne de små under opsyn.

Hvad kan man lave på Milea Hotel?
Hvis du skulle blive træt af at slappe af ved poolen på hotellet, kan du udfordre dine rejsefæller i et spil bordtennis eller billard. Milea Hotel ligger midt i Ayia Napa by, og uden for hotellet er der masser at udforske på den livlige turistdestination.

I Ayia Napas centrum på paradegaden Nissi Avenue er der masser af små butikker, hvad enten du leder efter mode eller souvenirs.

Mellem shoppingture kan du besøge byens middelalderkloster og dets haver. Gå heller ikke glip af den unikke skulpturpark – en udendørs udstilling med moderne kunstværker.

I Ayia Napa ligger også de berømte natklubkvarterer. Her kan du tage en drink eller bare beundre folkelivet.

Wifi

Der er gratis wifi på værelserne og på hele hotelområdet.

Mod betaling

Bordtennis, billard


Generelt

Rygning kan forekomme på fællesområder udendørs.

På Cypern er der venstrekørsel. Vær forsigtig, hvis du planlægger at køre bil på ferien.

På Cypern har du brug for en adapter eller en såkaldt britisk trestikskontakt af G-modellen, som passer til eludtag af standard G. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turistdestinationer og i nogle af hotellerne egne butikker.

Pool og strand

Børnepoolen, som er forbundet med voksenpoolen, har ikke et rækværk mellem børnesektionen og den dybere del. Hold gerne de små under opsyn.

Værelserne

Nogle af værelserne har balkoner, som er placeret meget tæt på poolen, gangarealer og trapper.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider