Den lille by Benitses har et godt udvalg af restauranter, taverner og barer

Den lille by Benitses har et godt udvalg af restauranter, taverner og barer

Benitses

Benitses ligger på østkysten af Korfu by lige syd for Korfu by, og med udsigt ind mod fastlandet. I 80'erne var dette en populær rejsemål for festglade unge i alle aldre. Sådan er det ikke længere. I dag er stemningen her en helt anden, og dagens Benitses er en rolig lille landsby, som har fået tilbage kontakten med sine oprindelige fiskerlandsby-rødder.

Strande, sol og bad i Benitses

Benitses har flere mindre strande på række og rad efter hinanden, nogle med sand, nogle med små sten. Vandet her er for det meste roligt og krystalklart. Ved den største strand findes der en del vandsportsaktiviteter.

Restauranter og spisesteder i Benitses

Der findes flere restauranter, caféer og lokale tavernaer i Benitses. Den nordlige del af landsbyen har en ny marina og nogle ældre kvarterer med traditionelle huse og lokale tavernaer. Der findes også nogle barer, hvor det er hyggeligt at slå sig ned med en drink, selvom Benitses ikke længere er stedet, hvis du ønsker et udtalt natteliv.

Udflugter i området

Benitses er omgivet af bjerglandskab og har udsigt ind mod fastlandet og Albanien. Korfu by ligger ikke langt derfra, og et besøg i den smukke fransk- og italienskinspirerede hovedstad er absolut anbefalelsesværdigt. Her kan du slentre langs smalle brostensbelagte gader, beundre smukke bygninger og den venetianske fæstning, shoppe i et stort udvalg af butikker og sætte dig ned på fortovscaféer, der minder om dem, du finder i Paris. Der er busforbindelse til Korfu by flere gange om dagen.

Søg efter rejser til Benitses

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Benitses:

DagDag NatNat BadBad
Januar 14°C 5°C 16°C
Februar 14°C 6°C 16°C
Marts 16°C 7°C 16°C
April 19°C 10°C 17°C
Maj 24°C 13°C 20°C
Juni 28°C 17°C 24°C
Juli 31°C 19°C 26°C
August 31°C 19°C 26°C
September 28°C 17°C 26°C
Oktober 23°C 14°C 23°C
November 18°C 10°C 20°C
December 15°C 7°C 18°C

Prognose for Benitses:

Kort

Benitses

Flere destinationer