Billede af Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh ligger på den sydlige spids af Sinai-halvøen. Oprindeligt var dette en lille landsby, hvor beduinerne levede af fiskeri og kameldrift. I dag kan vi opdele Sharm el Sheikh i to områder: den gamle bydel, som er den oprindelige fiskerlandsby, og Naama Bay, som er centrum og det største turistområde.

Strande, sol og badning

Sharm el Sheikh er omgivet af lange, fantastiske sandstrande. Nogle steder kan der være skarpe koraller og klippestrande, hvor det kan være en god idé at bruge badesko. Det krystalklare vand er et paradis for dykkere, med fantastiske koralrev og masser af tropiske fisk. Når solen går ned, farves bjergene røde, og nætterne er ofte stjerneklare.

Et paradis for snorkling og dykning

Sharm el Sheikh tilbyder dykning i verdensklasse, og der kommer rejsende hertil fra hele verden netop af den grund. Men du behøver ikke dykke for at opleve den fantastiske verden under havoverfladen. Du kan bogstaveligt talt vade nogle få meter ud fra stranden, tage snorkel og svømmebriller på, og så er du der - midt i det farverige liv under vandet.

Restauranter, natteliv og shopping

I Naama Bay syder det af liv og aktivitet, både dag og nat. Dette er nok den mest komplette feriedestination i Egypten, og her kan du vælge mellem restauranter, caféer, indkøbscentre og basarer. Nogle gange arrangeres der koncerter, og det sker, at kendte DJ's kommer på besøg. For en roligere oplevelse kan man f.eks. tage en tur til Shark's Bay.

Gode hoteller og luksusresorts

Sharm el Sheikh har et godt udvalg af meget gode hoteller. Mange af disse er luksusresorts, som tilbyder all inclusive, og de har ofte en privat strand og flere poolområder. SPA-faciliteter og flere restauranter at vælge imellem, som serverer både lokal mad og international fine dining.

Udflugter nær Sharm el Sheikh og Sinai

Sinai-ørkenen byder på spændende udflugter i sandklitterne med firhjulstrækker eller kamel. En tur op på Sinai-bjerget er nærmest en åndelig oplevelse, især hvis du tager afsted tidligt nok til at se solopgangen fra toppen.

Søg efter rejser til Sharm el Sheikh

Fly + hotel

Ra’s Umm Sudd ★★ 8n 2.719,-
Naama Bay ★★★ 8n 2.859,-
Sharm ★★★ 7n 3.860,-
Nabq Bay ★★★★ 7n 3.889,-
Ra’s Naşrānī ★★★★ 7n 4.329,-
Dahab ★★★ 7n 4.576,-

Søg efter rejser til Sharm El Sheik

Destinationer i Sharm el Sheikh

Flere destinationer