Hotel Sea World

Hurghada, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Spa
  • Afstand strand: 600 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/egypten/hurghada/hotel-sea-world/
  • DistanceToBeach: 600 m
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Dejligt hotel med mange faciliteter
Sea World er et lækkert velfungerende resort i høj standard. Det ligger helt perfekt med kort afstand til søsterhotellets dejlige sandstrand. På hotellet har du også rige muligheder for en forfriskende dukkert, for her er adskillige pools samt egen bølgepool.

Hvis du vil udfolde dig fysisk mellem måltiderne, byder hotellet på masser af sportsaktiviteter. Hotellets personale arrangerer desuden underholdning i både dag- og aftentimerne.

Nyd din ferie på den vidunderlige solterrasse med masser af plads til at slikke sol. Her er hele tre swimmingpools, deriblandt børnepool og en opvarmet pool samt et bølgebassin. I poolområdet er der desuden pool/snackbar samt liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Det er muligt gratis at leje poolhåndklæder. Ønsker du at være lidt aktiv under din ferie, kan du spille tennis, fodbold, billard og volleyball.

Glæd dig også til en helt særlig oplevelse, nemlig Alf Leila Wa Leila-showet. Denne udflugt er inkluderet i din ferie, og tager dig med tilbage i tiden og giver dig et godt indblik i Egyptens historie. Senere på aftenen er der et fantastisk show med både mavedansere, hesteakrobatik og folkedans. Udflugten foregår uden for hotellet og er ikke med dansktalende rejseleder. Den er inklusive transport. Udflugten starter ca. kl. 20.00 og slutter kl. 22.15.    

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider