Irem Garden Apartments

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 1200 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/side/irem-garden-apartments/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 1.2 km
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Familievenligt lejlighedshotel i rolige omgivelser 
Det dejlige, familievenlige lejlighedshotel Irem Garden Apartments ligger i rolige og hyggelige omgivelser i gåafstand fra Sides gamle bydel. Hotellet har et hyggelig poolområde med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Vil du hellere dase på stranden, så ligger den heller ikke langt fra hotellet. 4 gange om dagen kører der gratis shuttlebusser fra hotellet til stranden.

Irem Garden Apartments’ reception har åbent 24 timer i døgnet og står altid klar til at hjælpe dig. Derudover har Irem Garden aftale med nabohotellet Side Suite, hvor du kan nyde godt af alle faciliteter, hotellet har at byde på – herunder aktiviteter for voksne og børn, to store poolområder, miniklub og tyrkisk bad. Side Suite har desuden en bar og en restaurant, som både serverer buffet og a la carte.

Ikke langt fra hotellet ligger der nogle restauranter og barer, men ønsker du alligevel, at der skal ske lidt mere, ligger Sides centrum ikke mere end en god gåtur fra hotellet. Her er der et hav af butikker, barer og restauranter for enhver smag.

Bemærk at nogle af billederne er fra Side Suite.

Sådan bor du: 
På Irem Garden Apartments kan du vælge at bo i en 2-værelseslejlighed med soveværelse og separat køkken/opholdsrum med en sovesofa. Her kan bo op til 4 voksne.

Rejser I lidt flere afsted, kan I vælge at bo i en af hotellets 3-værelseslejligheder. Her er der 2 soveværelser og separat køkken/opholdsrum med en sovesofa. Lejligheden kan rumme op til 6 voksne.

Begge lejlighedstyper har satellit-tv, telefon, eget bad og toilet, altan, aircondition, safebox og WIFI (mod gebyr). Der er vil desuden være et lille køkken med elkomfur, mikroovn, køleskab, brødrister, køkkenredskaber og service.

Pension
Dit ophold på Irem Garden Apartments er uden forplejning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider