Santa Ponsa Pins Hotel

Santa Ponsa, Spanien

7 nætter Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 750m

Hotelinformation

Dejligt hotel med god beliggenhed
I hjertet af den hyggelige ferieby Santa Ponsa ligger det lille, men utrolig hyggelige, Hotel Santa Ponsa Pins. Hotellet ligger kun få minutters gang fra byens dejlige sandstrand, og både restauranter, butikker og barer er inden for rækkevidde. Hotellet er perfekt for dig der drømmer om en afslappende ferie i dejlige omgivelser, men stadig ønsker at være tæt på det hele.

På Hotel Santa Ponsa Pins finder du et lille poolområde med en skøn solterrasse, hvor du har plads til at slænge dig på en af solsengene og bare nyde tilværelsen. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du tage et dyb i hotellets indbydende swimmingpool.

På Hotel Santa Ponsa Pins er der er fin restaurant, som serverer en lækker og alsidig buffet. Hotellet har også en bar, hvor du kan købe kolde forfriskninger, farverige drinks og små snacks til at få stillet den lette sult. Vil du have lidt flere restauranter og barer at vælge imellem, så har Byen Santa Ponsa et fint udvalg af både barer og gode restauranter med både lokale og internationale retter.

Du skal ikke tage mange skridt fra hotellet, før du står med tæerne i sandet på byens dejlige sandstrand. Stranden er både lang og bred, så der er masse af plads til at boltre sig, mens vandet er både roligt og lavvandet. Bag stranden løber der en bred strandpromenade, hvor der ligger flere restauranter og minimarkeder.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort