Banu Hotel

Marmaris, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Bodrum (BJV): 135 km (2 hours 0 mins)

Hotelinformation

Banu Hotel er et lyst og enkelt All Inclusive-hotel med en skøn beliggenhed i smukke Mamaris på Tyrkiets ægæiske kyst. Hotellet danner rammerne for en dejlig solferie tæt på alt det, du kunne ønske dig på ferien.

Skøn placering tæt på stranden

Banu Hotel ligger skønt placeret med de grønne bjergskråninger til den ene side og Middelhavet til den anden side. Kun 50 m fra hotellet finder du den offentlige sand-/stenstrand, hvor du kan tilbringe dagene med solbadning og køle kroppen af i det funklende hav. Hotellet ligger desuden ved hovedgaden i udkanten af byen, med butikker, restauranter og barer i gåafstand derfra.

Ferie med All Inclusive

Banu Hotel blev senest renoveret i 2021, og de hvide bygninger består af 4 blokke, hver med 2 eller 3 etager. Med All Inclusive bliver dagens måltider serveret i buffetrestauranten, og du har god tid til at nyde ferien. Banu Hotel har en dejlig solterrasse med pool, børnepool og poolbar, hvor du i løbet af dagen kan hente kølige drikkevarer eller slutte aftenen af med en drink i baren.

Banu

Særtilbud på Banu Hotel: Rejs 2 betal for 1!

Book din ferie til Banu Hotel nu, og rejs 2 personer men betal kun for 1.

Bemærk: Kampagnen gælder for værelsetypen standardværelser, som kan rumme 2-3 voksne, eller 2 voksne + 1 barn. Når du vælger denne værelsetype, vil den samlede pris fremgå af prisoversigten – og den 2. rejsende er således fratrukket prisen i oversigten. Kampagnen gælder på udvalgte afrejsedage i maj og juni. Rejsens varighed må ikke overstige 14 dage. Kampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter. Når du vil gøre brug denne kampagne, skal du vælge det billigste standardværelse i bookingprocessen.

Læs mere

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider