Hanay Suite Hotel

Side, Tyrkiet

7 nætter Vis på kort

Hotelinformation

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.

Hanay Suite Hotel & Apart er et hyggeligt lejlighedshotel, og et rigtig godt udgangspunkt for alle, der gerne vil have friheden til at tilberede lette måltider i eget køkken. Her bor du 800 m fra Sides børnevenlige sandstrand, og kun 2 km fra Sides charmerende, gamle bydel, hvor du finder et stort udvalg af hyggelige restauranter og butikker.

Komplekset består af flere bygninger, som er bygget op omkring det hyggelige poolområde. Her er der rig mulighed for at bade og nyde solen. Her er er pool og en børnepool og en god solterrasse. På hotellet finder du også en legeplads, et lille spa center med hamam og sauna (mod betaling), billard, bordtennis og dart.

Alle lejlighederne er indrettet med et tekøkken, som giver friheden til selv at tilberede lette måltider, når sulten melder sig. Det er naturligvis også muligt at købe lækre retter i hotellets restaurant. Når mørket falder på, kan du nyde en farvestrålende drink i pool baren. Hotellet arrangerer lejlighedsvis underholdning i højsæsonen

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og ved poolområdet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen !

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon døgnet rundt.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort