Epsilon - sommar 2019

Faliraki, Grækenland

7 nætter Vis på kort

Faciliteter

 • Air condition på værelset
 • Air condition på hotellet
 • Babyseng
 • Legeplads
 • Valutaveksling
 • Elevator
 • Underholdningsprogram
 • Spillerum
 • Have
 • Internet på værelset
 • Vaskeriservice
 • Reception
 • Pengeskab på værelset
 • Internet in public area
 • Restaurant

Hotelinformation

Med sin beliggenhed midt på den populære Faliraki-strand på Rhodos indbyder Hotel Epsilon til skønne feriedage. Som alle vores Apollo Mondo Selected-hoteller har hotellet en høj standard for både par og familier. Børnene underholdes i poolen, børneklubben Club Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. På Mondo Café serveres der ægte baristakaffe, friskpresset juice og lokale lækkerier.

Pools og sandstrand

Hotel Epsilon ligger lige ved den dejlige Faliraki-strand på det nordøstlige Rhodos. Dejligt poolområde med en stor pool (80-120 cm dyb). I poolen er der en børnesektion (ikke adskilt), og i nærheden er der også en vandrutsjebane for de lidt ældre børn. Der er også separat børnepool på hotellet. Solstole og parasoller ved poolen. Solsenge med palmetag koster 5 euro pr. dag. Håndklædeservice mod betaling med mulighed for udskiftning hver anden dag.

Nedenfor hotellet ligger den kendte Faliraki-strand. Der er også gratis solstole og parasoller. Solsenge med palmetag er mod betaling, hvis du ikke bestiller mad/drikke for 30-40 euro pr. dag (der er forskel i pris afhængig af placering).

Tæt på Faliraki Waterpark

Ikke langt fra hotellet ligger en af Europas største vandparker – Faliraki Waterpark (entré mod betaling) for voksne og børn over 3 år. Her findes over 20 forskellige vandrutsjebaner, lazy river, frit fald, det sorte hul og meget andet, som hører til en sjov vandpark. De mindre børn har deres eget område i parken.

Velkommen til Mondo Café

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe forskellige slags friskpressede juicer, lokale delikatesser og vin af høj kvalitet. Desuden har kaffespecialister fra Johan & Nyström oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Mad og drikke på hotellet

I restauranten på Epsilon tilbydes der morgenmadsbuffet fra kl. 07.30 samt á la carte til frokost og middag mellem kl. 11.00 og kl. 22.00. Morgenmaden serveres sammen med en skøn havudsigt i strandrestauranten. På stranden er der en hyggelig strandbar (åben fra medio maj til medio oktober). Der er også en bar og en snackbar, der serverer drikkevarer og is.

Sport og træning

På Epsilon er der et fitnessrum med meget udstyr for dig, som elsker at træne. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Der tilbydes også andre træningshold. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

Ved hotellet er der flere løbestier og cykelruter. Gangstave kan lånes mod depositum i receptionen. Gratis tennis (ketsjer mod betaling). Volleyball, billard og minigolf mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole

På Epsilon tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. På hotellet er der også en legeplads.

Øvrig information

Gratis wifi på hele hotellet. Elektroniske spil som f.eks airhockey mod betaling. Underholdning og livemusik en gang om ugen i højsæsonen. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser, blot 2 kilometer fra Faliraki. Her er et mindre shoppingcentrum i nærheden. Gennemkørselstrafik.

Her kan du læse meget mere om Apollo Mondo Selected

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort